logo
 
 
         

 

Заповядайте на чай!

Приключихме миналата година и посрещнахме новата, завършвайки един предизвикателен проект.

Целта ни беше да докажем, че и с малко средства, могат да се постигнат свежи резултати. За наша радост позитивният млад собственик се съобрази с всички наши идеи и помогна дейно в реализирането им! Надяваме се домът му да е вярно отражение на ведрия му дух!

От финансова гледна точка, предвид качествените, поръчкови мебели, сме шампиони! Цялото обзавеждане, заедно с осветление, завеси и килими се вписа в рамките на бюджет от 5 000 лв!

 

 

 

Дивана заменихме с огромен пуф. Пред него поставихме маса - пейка. С поставянето на възглавниците отгоре й, масата се преобразява в удобно място за сядане. Ако пък сте повече хора, пръскате възглавниците по пода и местата за сядане се удвояват. Срещу мекия кът, обичайно се намира телевизора.

 

 

 

Дневната, кухнята и трапезарията са в общо, при това доста скромно по размери помещение. Всяка от зоните намери мястото си. Характерна е трапезарията, която е предвидена за обичайно ползване от двама души. Понеже домакинът е гостоприемен, трябваше да обгрижим и гостите му. По тази причина, масата е поставена на механизъм и се изтегля от обема на кухнята. Така се получава място за хранене за четирима души. Сгъваемите столчета пък, лесно се прибират и изваждат, за да се ползва пълноценно пространството.

 

 

 

 

Спалнята беше благосклонна към нас с по-големите си размери. Това ни даде възможност да разположим леглото в средата на помещението, а пред гардероба остана обширна зона за достъп. Етажерката зад таблата на леглото, изпълнява ролята на нощни шкафове, библиотека и тоалетка. Хартиените фенери, карираните завеси и искрящата стена напълниха помещението с топлина и уют. За приветливото излъчване на къщата, най-голяма роля все пак има усмихнатия стопанин, който и даде живот!

Пожелаваме му усмивката да не напуска новия му дом дори за ден!

 

 

    alternative point 2012