logo
 
 
         

 

nachalo_photo

 

 

      Разбира се, без помощта и разбирането на нашите партньори, проектите ни не биха били такива, каквито ги виждате днес. Затова искаме да Ви представим някои от сътрудниците си:

 

kate

virtu е една компания, която не спира да търси и винаги намира. намира начин, намира решение, намира това, от което се нуждаете и то при възможно най-изгодните условия, които някой може да ви предложи.

www.virtu.bg

kate

panta design са не само чудесен производител на мебели, но и прекрасен партньор, а ние с радост ги наричаме свои приятели! www.pantadesign.com

kate

kate - може би най-добрият производител на изделия от текстил в България. спокойно можем да използваме името им, като синоним на думата "качество", при това без компромис.

www.ka-te.com

kate

matrax са представители на водещите производители на матраци в света. www.matrax.eu.com
kate

когато искаме да напълним с живот някакво пространство, се обръщаме към хората, които са "сложили" духът в бутилката. запознайте се и вие с прекрасната керамика на АРТ.Е!

www.artebg.net

kate

mapei е сред лидерите, при производството на материали, в областта на строителната химия. една от най-иновативните компании, създаваща модерният облик на строителството.

www.mapei.bg

kate

един нов наш партньор - агенция за недвижими имоти evina, която ще намери дом за вас на всяка цена.

www.agencyevina.com

kate

прекрасно е, когато без никакво притеснение, можем да препоръчаме на нашите клиенти български продукт. матраците Happy Dreams ни карат да се гордеем с гамата и нивото им.

www.happydreams-bg.com

kate

цветовете на света събрани в една палитра - подарък от приятелите ни ot san marco. техните бои са радост за очите, а мазилките им са си цяло изкуство.

www.sanmarco.bg

kate

kate

благодарим за подкрепата на чудесния екип на списание Домът и DeZona, за възможността да стигнем до повече хора!

www.thehome.eu

www.dezona.com

 

 

    alternative point 2012