<
logo
 
 
         

 

nachalo_photo

 

 

От консултация за освежителен ремонт до цялостно проектиране и декориране на домът ви до най-дребния предмет.

  • Решили сте да освежите вашия имот, но нямате идеи, време или нерви, за да се занимавате с това! Ние ви предлагаме: консултация на място, относно материали, цветове и всичко, което ви интерсува. Ако пожелаете ще набавим необходимите материали и хора за разкрасяване на дома ви, като в този случай осъществяваме и авторски контрол.
  • Купили сте жилище или искате да промените коренно облика на старото си? Ще ви направим цялостен проект, като използваме за база насоките, които ще ни дадете, за нуждите ви и стила, който харесвате. Следващата стъпка е изработването на идеен проект, с който ще ви представим визията, която сме изготвили. След обстойното й обсъждане с вас и корегирането на проекта при нужда, след това изготвяме подробен работен проект. В него включваме всички избрани материали, мебели, чертежи на: Ел. и ВиК инсталации, окачени тавани и предстенни обшивки, за редене на подови настилки и стенни облицовки, за вградени мебели и цялата останала информация, необходима за прецизното изпълнение на проекта.

Имаме възможност да ви препоръчаме или осигурим хора, които да извършат неоходимите строителни, довършителни и ремонтни дейности. Когато проектът е готов ще направим подробно проучване на пазара за оптимално съотношение цена-качество.
През целия работен процес във вашия имот, ние осъществяваме стриктен авторски и качествен контрол на извършваните дейности.

назад

 

      alternative point 2012